GAIA Man

GAIA Man som vårdar huden

Män och kvinnor har mycket olika behov när det gäller att ta hand om sin hud och hår.

GAIA Made for Men tar hänsyn till specifika krav på manlig hud och hår, med noggrant utvalda organiska veggieoljor, växtbaserade extrakt och rena eteriska oljor. Kända för sina hudvårdande fördelar hjälper dessa ingredienser till att hantera vanliga manliga problem som rakhyvelbränna, vuxna hår och upprätthålla en hälsosam hårbotten för hälsosam hårväxt.

GAIA Made for Men är fria från ingredienser som är kända för att torka eller irritera, särskilt känslig hud. Det finns inga sulfater, propylenglykol, parabener, mineralolja, ftalater eller petrokemikalier som ger dig bara ren, naturlig och organisk produkt.
Ett vanligt klagomål som vi ofta hör av killarna är att det mesta av den naturliga hudvården där ute på marknaden lukter "girlie". Inte vår - inte en hint av lavendel i sikte! Certifierad organisk lime, certifierad organisk patchouli och certifierade organiska spearmint rena eteriska oljor ger dig en fräsch och uppfriskande maskulin doft som stimulerar dina sinnen.

GAIA Made for Men består av ett minimalistiskt produktval för att tillgodose de typiska behoven hos manlig hud och hår, vilket förenklar ditt dagliga badrumsrutin. Bara de viktigaste förutsättningarna har inkluderats i sortimentet för att se till att du har alla produkter du behöver och ingen du inte gör. De flesta av artiklarna är också lämpliga för "dubbel användning" dvs. för ansikte och kropp.

Ingredienserna som används i våra produkter har förmåga att lugna, lugna, närma, fuktar och stimulera dina sinnen, inklusive:

organisk spearmint
organisk aloe vera
organisk kamille
organisk kväll primrose olja
vetegermolja
solrosolja
nässle och rosmarin extrakt

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.