Manic Panic

Manic Panic Hårfärg - Vegansk hårfärg från Manic Panic

Manic Panic hårfärg

I början av 1977 var Manic Panics hårfärg en av de första produkterna som såldes i den skräddarsydda butiken på St. Mark's Place. På 90-talet ökade distributionen av vår hårfärg enormt på grund av ökad efterfrågan. Sedan dess har Manic Panic® hårfärg förblivit den bästa på marknaden genom att lyssna på kundfeedback och hålla sig före trenderna genom att starta dem!

2005 introducerade Manic Panic® hårfärg med Amplified-formelen för våra Dye Hards som letade efter en ännu längre hållbarhet av färgerna. Manic Panic® kan garantera att våra färger är de bästa på marknaden eftersom färgämnena fortsätter att testas och kvalitetskontrolleras av intern personal - som inkluderar Tish och Snooky fram till i dag! Manic Panic® garanterar alla våra ingredienser och alla våra leverantörers ingredienser är båda Vegan & Cruelty-Free, som ackrediterat av PETA®! Testat på kändisar, inte djur® är vårt motto!

Ofta imiterad, men aldrig duplicerad eftersom Manic Panic inte bara är ett varumärke, det är en livsstil! Som Tish och Snooky alltid säger, vi säljer inte bara det, vi lever det!

Upptäckt våra Manic Panic färger:

Visar alla 2 resultat